Самозадоволување, мастурбација… без разлика на името, добро е за вас Самозадоволување, мастурбација… без разлика на името, добро е за вас
Самозадоволување, мастурбација... без разлика на името, добро е за вас
Самозадоволувањето е всушност секс со личноста што најмногу ја сакаме. Оргазам на ден и доктор не ви е потребен. Познати ли ви се овие цитати? Можеби луѓето ги кажуваат ка ...
Самозадоволување, мастурбација… без разлика на името, добро е за вас
10 најчести секси лаги 10 најчести секси лаги
10 најчести секси лаги
Сите лажат. Ако некој ви вели дека никогаш не ве лаже не верувајте му. Впрочем, ова го потврдува и личното искуство, но и многубројните научни истражувања на оваа тема. Лу ...
10 најчести секси лаги
Денешните холивудски ѕвезди фотографирани со апарат од 1860 година Денешните холивудски ѕвезди фотографирани со апарат од 1860 година
Денешните холивудски ѕвезди фотографирани со апарат од 1860 година
Викторија Вил е фотографка која има направено фотосесија со повеќе холивудски ѕвезди од светот на филмот, но на малку невообичаен начин. Не користи стандарден супер скап а ...
Денешните холивудски ѕвезди фотографирани со апарат од 1860 година
Серотонин, ендорфин, окситоцин и допамин – хакирајте го сопствениот ум и бидете среќни Серотонин, ендорфин, окситоцин и допамин – хакирајте го сопствениот ум и бидете среќни
Серотонин, ендорфин, окситоцин и допамин - хакирајте го сопствениот ум и бидете среќни
Серотонин, ендорфин, окситоцин и допамин се четирите основни хормони кои нашето тело ги произведува и кои се клучни за секојдневното чувство на среќа и задоволство. Кога б ...
Серотонин, ендорфин, окситоцин и допамин – хакирајте го сопствениот ум и бидете среќни
Десет вистини за бракот Десет вистини за бракот
Десет вистини за бракот
За разлика од оние типични статии во кои бракот е опишан како совршена заедница наменета за жени со слаба самодоверба, во оваа, авторката Шерил Пол ги опишува работите при ...
Десет вистини за бракот
Зграда – шума Зграда – шума
Зграда - шума
Зграда – шума, е единственото име кое можеме да ѝ го дадеме на оваа прекрасна и супер креативна идеја. Се наоѓа во Торино, Италија и проектирана е од Лучиано Пиа. Г ...
Зграда – шума
Песната на еден намќорест дедо Песната на еден намќорест дедо
Песната на еден намќорест дедо
Во едно мало австралиско гратче, во една локална геријатрија, починал дедо кој се чинело дека ќе биде само дел од статистиката и по ништо нема да биде запаметен. Но, кога ...
Песната на еден намќорест дедо