Sports

Десет најзгодни девојки на Sports Illustrated

Американскиот магазин Sports Illustrated, ширум светот е многу попознат по своите разголени девојки кои ги објавува на страниците, отколку по вестите поврзани со спосртот. Магазинот кој има 23 милиони претплатници редовно има згодни девојки да ја красат насловната страница.

Еве десет од најзгодните девојки кои во последно време се појавиле во магазинот.

10. Кирби Грифин

Sports

9. Мишел Вивер

Sports

8. Ариел Меридит

Sports

7. Хана Дејвис

Sports

6. Ирина Шајк

Sports

5. Бар Рафаели

Sports

4. Алиса Милер

Sports

3. Криси Тејген

Sports

2. Нина Агдал

Sports

1. Кејт Аптон

Sports

Коментирајте со Фејсбук