Поплака

Виц на денот: Поплака

Поплака

Ѕвони телефонот во полициска станица и се јавува дежурниот:
- Добар ден, повелете!
- Помогнете ми, побрзо! Мачка ми влезе во станот!
- Полека госпоѓо, тоа не е толку страшно…
- Абре каква црна госпоѓа, јас сум папагал!

Коментирајте со Фејсбук